неделя, 30 октомври 2011 г.

Halloween

Здравейте, мили дами!
Днес ще ви покажа един проект - комплект, за тазседмичното предизвикателство на Двете елши в Картичкофуриите, което ни беше зададено то Злати.
Много обичам Halloween! Атмосферата, цветовете, костюмите, тиквите... всичко това ми се струва толкова интересно и толкова запленително! Много ми е жал, че тук все още нямаме навика да подаряваме картички за този празник. Може би защото все още не го чувстваме като наш или просто, защото не сме свикнали да подаряваме картички за празници освен за Коледа. Много съжалявам и че тази година успях да направя само тези двете картички за Halloween. От много проекти не ми остава време за много творене.
Тези двете сладурчета ми отнеха доста часове, докато им докарам фончетата, защото реших, че този път ще си правя сама дизайнерските хартии. и ето като се получи от един лист бял картон, един фонов печат, бяла ембосинг пудра и три цвята дистрес мастило.




Приятно изкарване на последния почивен ден и до скоро
Ем

5 коментара:

  1. Страхотни са и двете картички, а фоновите хартии са станали много ефектни.Картинките също са много сладурски, особено котето с нахлупената шапка.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Ем, моите адмирации не само за страхотните картички, но и за прекрасните фонове, които си направила! Великолепни са!
    А относно подаряването на картички - еми, то по принцип сме свикнали май само по повод да подаряваме такива! Което е малко тъжно, защото можем с една картичка да кажем и покажем много на тези, които ценим не само по даден повод!

    ОтговорИзтриване
  3. Много грабващи картички!Сега след като съм ги видяла двете заедно не мисля ,че ще може да бъдат разделени-тотален комплект.

    ОтговорИзтриване
  4. Eм, от три дни се каня да коментирам картичките и все нещо се разсейвам, нооооо - трябва да изкажа впечатлението си. Страшно сладки са! Прекрасно си направила фона, а сладките котьовци просто са се "лепнали" на мястото си. Много, много сладки картички!

    ОтговорИзтриване
  5. Eм, страхотни са и двете! Ако не бях прочела че си правила фоновете сама, изобщо не бих се досетила. Съвършени са! Браво!

    ОтговорИзтриване